Sastanak sa Brođanima iz inostranstva PDF Ispis E-mail
TwitterFacebook
Ponedjeljak, 17 Travanj 2017 09:23

imageU subotu 15.04.2017. godine organizovan je sastanak i druženje sa Brođanima koji žive i rade van granica BiH. Goste je pozdravio načelnik opštine Ilija Jovičić. Prisutnima je u uvodu naveo aktivnosti Opštinske uprave na poboljšanju poslovne klime i mogućnosti za ulaganje.

 

Poslovne zone i detalje za potencijalne i sadašnje investitore pojasnio je šef Odsjeka za lokalni razvoj, investicije i javne nabavke Boro Grabovac. Putem video – bima šef odsjeka je za svaku zonu posebno, naveo uslove za ulagače kao i pogodnosti koje se mogu ostvariti u zavisnosti od vrste industrije i broja zaposlenih radnika.

 

Načelnik Jovičić je rekao da je zadovoljan odazivom, da Brod ima raširene ruke za investitore kao i da je Opštinska uprava odličan i efikasan servis poslovanju.

Jedan od gostiju, zaposlen u poznatoj njemačkoj firmi, Nenad Vasilić, rekao je da je primjetno da su učinjeni pomaci u stvaranju boljeg privrednog ambijenta, kao i da se nada da će se ustaliti praksa održavanja ovakvih sastanaka i druženja sa ljudima koji mogu dovesti strane investicije i poslovne ideje u Brod.

 

opstina-brod.net / kolibe.com

Ažurirano Ponedjeljak, 17 Travanj 2017 09:36
  JP-Bookmark

Kolibe Online, Powered by Joomla!